Solsiden_MG_7430_hi-res.jpg
Solsiden_MG_7752_hi-res.jpg
Solsiden_MG_6415_hi-res.jpg
Solsiden_MG_7430_hi-res.jpg

Selskapsmeny / Dinner menu


SCROLL DOWN

Selskapsmeny / Dinner menu


Selskapsmeny
Dinner menu

 

Vi ber om at selskaper på 8 personer eller flere samler seg om én felles meny. Menyvalg skal være oss i hende senest 3 dager før ankomst, gjerne før. Selskaper må betale for antall bestilte menyer, redusering av antall må skje senest kl. 16:00 dagen før ankomst. Avbestilling av bordet må skje minimum 3 dager i forveien. 

Please choose the same menu for the whole party of 8 persons, or more.  Please order within three days of arrival. Parties have to pay for the number of pre ordered menus. It’s possible to change the number of participants until 16:00h the day before arrival. 

 

Plateau de Fruits de Mer – Solsidens spesialitet

Flotte skalldyrfat, perfekt til store selskap.
Hummer, reker, kamskjell, taskekrabbe, blåskjell, sjøkreps (når vi får tak i levende), kongekrabbe og snøkrabbe


Plateau de Fruits de Mer – Solsiden's speciality

Shellfish platter, a perfect choice for large parties. 
Lobster, shrimps, scallops, crab, mussels, Norwegian crayfish (when available), king crab and snow crab

755,–

Husk å forhåndsbestille dessert fra selskapsmenyen under
Please remember to order dessert, see the menu below

155,–

 
 

Dagens 3 og 7-retters meny

Kokkens anbefaling, menyen settes sammen av dagens råvarer.

The chefs recommendation, created of the top choices from the fish market.

 

3-retters meny

545,–

 
 

7-retters meny

855,–

 

3 retters selskapsmeny

Vennligst velg lik meny for alle i selskapet.
Please choose the same menu for the whole party.

Forretter

Krydderbakt laks med grønn asparges, pepperrotkrem og vinaigrette med røkt ørretrogn
Salmon baked with spices, green asparagus, horseradish cream and smoked roe vinaigrette 

 

Hjertesalat med blekksprut, avokado, mango og chilimajones
Heart salad with octopus, avocado, mango and chili mayonnaise

 

Posjert breiflabb med havtang, agurk og peanøttvinaigrette
Poached monkfish seaweed, cucumber and peanut vinaigrette

Hovedretter

Grillet kveite med aspargesrisoni og hummersaus
Grilled halibut with asparagus risoni and lobster sauce

 

Grillet Laks med blåskjellsaus og dagens garnityr
Grilled salmon with today’s garnish and mussel sauce  

 

Stekt lysing (ved tilgang) med syltet rødløk og rødvinsaus
Fried hake (when available) with pickled red onion and redwine sauce

Desserter

Ostekake med friske jordbær, jordbærcoulis og havrecrumble 
Cheese cake with fresh strawberries, strawberry coulis and crumble

 

Posjert ananas med sitronmarengs og yoghurt- og basilikumkrem
Poached pineapple with lemon meringue and yoghurt and basil cream

 

Sjokoladeganache med cognac- og sjokolademousse og kirsebærkompott
Chocolate ganache with cognac- and chocolate mousse and cherries 

 575,–

Löjrom og ost kan velges i tillegg til de andre menyene.
Caviar and cheese may be ordered as a complement to the other menus.

Kalix Löjrom med toast, rødløk og rømme

Caviar of Kalix with toast, red onion and sour cream
30 gr.: 215,– / 60 gr.: 285,–

Oste tallerken med nøttebrød

 Selection of cheese with nut bread
175,–

Vi ber om at det på forhånd opplyses om noen i selskapet har spesielle allergier. For selskap med 15 eller flere gjester anbefales forhåndsbestilt vin. Bestilling sendes til post@solsiden.no 
Please inform us in advance if someone of your guests has any kind of allergies. Parties of more than 15 persons are recommended to pre order wine. Please send your order to post@solsiden.no 

Skriv ut menyen / print menu

Solsiden_MG_7752_hi-res.jpg

17. mai / 17th of may


17. mai / 17th of may


17. Mai
17th of May

 

Vi ber om at selskaper på 8 personer eller flere samler seg om én felles meny. Menyvalg skal være oss i hende senest 3 dager før ankomst, gjerne før. Selskaper må betale for antall bestilte menyer, redusering av antall senest kl. 16:00 dagen før ankomst. Avbestilling av bordet må skje minimum 3 dager i forveien.

Please choose the same menu for the whole party of 8 persons, or more. Please order within three days of arrival. Parties have to pay for the number of pre-ordered menus. It’s possible to change the number of participants until 16:00h the day before arrival.

 
 

17. mai meny – a la carte

Forretter

Hovedretter

Desserter

Barnemeny

Vi ber om at det på forhånd opplyses om noen i selskapet har spesielle allergier. Du finner våre viner på solsiden.no
For selskap med 15 eller flere gjester anbefales forhåndsbestilt vin. Bestillingen sendes til
post@solsiden.no

Please inform us in advance if someone of your guests has any kind of allergies. You can find our wine list at solsiden.no
Parties of more than 15 persons are recommended to pre order wine. Please send your order to post@solsiden.no

Skriv ut menyen / print menu

Solsiden_MG_6415_hi-res.jpg

Kontakt / Contact


Kontakt / Contact